Over Omgevingsweb

Omgevingsweb is het grootste kennisportal op het gebied van omgevingsrecht. De website biedt maandelijks aan 40.000 mensen uit het vakgebied het laatste nieuws, vragen & antwoorden en actuele bewerkingen van jurisprudentie. Op een kritische en onafhankelijke manier wordt bericht gegeven van de actualiteiten binnen het omgevingsrecht. De Nieuwsbrief Omgevingsweb bereikt dagelijks de 8.000 meest actieve lezers. Naast nieuws en achtergronden draagt Omgevingsweb ook informatie over via webinars, workshops en congressen.

Ook is het voor iedereen in het veld mogelijk om mee te discussiëren op de website, het forum of de social media kanalen. De LinkedIn groep is één van de meest actieve binnen het vakgebied met ruim 9.000 actieve deelnemers.

Toegang tot alle actualiteiten en discussies is vrij toegangelijk voor een ieder in het vakgebied. Professionals die dieper en actiever op de materie willen ingaan kunnen lid worden van Omgevingsweb Professional.


Lidmaatschap

Voor professionals in het vakgebied die meer kennis willen vergaren binnen het vakgebied en actief willen participeren binnen ons platform, hebben wij het lidmaatschap Omgevingsweb Professional in het leven geroepen. Leden van Omgevingsweb Professional hebben toegang willen tot alle informatie binnen het vakgebied, worden uitgenodigd om deel te nemen aan onze workshops en evenementen, om ervaringen met collega's uit te wisselen via Linkedin of ons forum, en om hun vragen voor te leggen aan een van de tientallen experts die aan ons verbonden zijn.Bekijk meer informatie over de onderdelen van Omgevingsweb Professional of ga gelijk door naar het lidmaatschap.
Omgevingsweb is een initiatief van Berghauser Pont.

Andere kennisportals van Berghauser Pont zijn BWweb (bijzondere wetten, horeca en evenementen) en Sociaalweb (sociaal domein).