Liever een op-maat workshop?

Omgevingsweb biedt naast de individuele workshops ook de mogelijkheid om de verschillende onderwerpen als Incompany op maat binnen uw eigen team te organiseren. Hierbij staat de kennisbehoefte van uw eigen organisatie centraal en werken we samen aan een uniek en gespecialiseerd programma toegespitst op uw wensen.


De voordelen van een incompany cursus

Het programma van de workshop wordt volledig samengesteld op basis van uw kennisbehoefte en de specifieke wensen die aanwezig zijn. Op deze manier vergaart u samen met uw eigen team dezelfde kennis en bent u aan het einde allen op hetzelfde niveau. Daarnaast bepaalt u in overleg met Omgevingsweb zelf de datum en locatie van de workshop, zodat de inhoud en vorm precies bij de medewerkers en uw organisatie passen.


Waarom kiezen voor een incompany van Omgevingsweb?

Omgevingsweb werkt samen met verschillende gerenommeerde docenten die expert zijn op hun vakgebied en u kunnen helpen bij uw specifieke vraagstukken. Goede kwaliteit en uw specifieke kennisbehoefte staan voorop! We gaan graag met u in gesprek om deze kennisbehoefte te achterhalen en u krijgt altijd snel een passende offerte om deze wensen werkelijkheid te laten worden. Voorafgaand aan de workshop vindt er een intakegesprek plaatst tussen u en de docent. Tijdens dit gesprek stemmen we samen de inhoud af en bespreken we alle details, zoals datum, locatie en lesmateriaal.


Wat biedt Omgevingsweb?

U kunt vrijwel alle workshops van Omgevingsweb Incompany volgen. Hieronder vindt u er een aantal waarvoor uit ervaring is gebleken dat ze uitermate geschikt zijn als incompany:

  • VTH
  • Mantelzorg en vergunningvrij bouwen
  • BAG en BGT
  • Kruimelafwijking
  • Bouwleges
  • Omgevingsplan en omgevingsvisie
  • Bekijk hier alle mogelijkheden

Daarnaast is het ook mogelijk om een op-maat gemaakte workshop te volgen op verschillende andere onderwerpen zoals vergunningvrij bouwen, de nieuwe Omgevingswet, natuurbescherming en meer! Zo praten we uw medewerkers graag bij over nieuwe rechtspraak en de gevolgen daarvan, de implementatie van nieuwe wetgeving en de veranderingen die dat zal opleveren voor nu én de toekomst. Kortom, met alle vragen kunt u bij ons terecht.

Contact

Bekijk ook ons volledige aanbod aan workshops, diners en webinars. Staat uw gewenste workshop niet vermeld op de website? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via service@omgevingsweb.nl of 020 637 5000. We zoeken graag binnen ons netwerk naar een geschikte expert die uw vragen kan beantwoorden.


Verschillende organisaties gingen u al voor!

Over de incompanies van Omgevingsweb

“De workshop VTH was een prachtige, interactieve middag. Enthousiaste deelnemers en lekker kunnen werken. We trokken een uurtje langer door dan bedacht: er kwam veel reactie.”

“Ik heb de workshop VTH met veel plezier en belangstelling gevolgd. Het was geen moment saai. Er was een goede interactie met alle aanwezigen.”